Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@_HolaOla_ niezamaco 🙂
ps Te nowe koszulki jasnoniebieskie to żywcem wygląda jak Manchester City 😞 . Klasyczne kolory są ładniejsze.
@pinsplash Skoro tak mówisz to muszę koniecznie je sprawdzić, bo jeszcze nie widziałam projektu, ale czekam na rozpoczęcie sezonu na nowej Paprikanie 🔥
Proszę moderację o przywrócenie ukrytego zakupu na listę moich zakupów. Dotyczy przedmiotu klamkomanetka lub wszystkich ukrytych w ostatnim miesiącu
z góry bardzo dziękuje
@maciejkawon Przywróciłam zakupy z ostatnich dwóch tygodni 🙂
Dziękuję, wszystko OK!
Pozdrawiam
Witam jak odzyskac ukryte zakupy?
Tak, piszesz jakie, prosisz i masz: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Iksvolus Cześć. 🙂 Przywróciłam Twoje wszystkie ukryte zakupy z tego roku.
Poproszę o przywrócenie ukrytych zakupów z 01/07/2022 dziekuje
Dzień dobry,
czy mogę poprosić o przywrócenie ukrytego zakupu z zeszłego miesiąca? (dzwonek do roweru)
z góry dziękuję
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Poproszę o przywrócenie ukrytych zakupów z 01/07/2022 dziekuje
@kazuya88 gotowe 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Witam, ukryłem zakup kasku Leatt MTB. Chciałbym zwrócić towar dlatego potrzebuje abym mógł znowu zobaczyć go w opcji kupionych rzeczy. Gdzie mogę takie coś znaleźć? Pozdrawiam!
@Viciax przywróciłam zakup do tej zakładki, możesz z jej poziomu zgłosić zwrot.
Bardzo dziekuje za pomoc!
@Viciax nie ma sprawy 🙂 Polecamy się na przyszłość i miłego dnia! 🌞
Witam, czy jest możliwość przywrócenia ukrytego zakupu z dnia 6.05.2022 ? Przez przypadek ukryłem
Należy poprosić: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Owszem jest taka możliwość @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ci przywrócą ukryty zakup