Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam,
czy mogę prosić o przywrócenie mojego ukrytego zakupu sprzed kilku dni? chodzi o power bank Green Cell
@Beniska Jasne, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Moje zakupy.
ślicznie dziękuje za szyba pomoc !!
@Beniska Nie ma sprawy i polecamy się na przyszłość 😉
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ bardzo proszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupow
@Demonowa95 Bardzo proszę, gotowe 🙂
Czy mógłbym prosić o przywrócenie widoczności zakupu z dnia 19.07.2022. Chciałem go anulować, wcisnąłem Ukryj. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@luktrade9 Cześć, odkryłam ten zakup 🙂
Bardzo dziękuję 🙂 a jak mogę anulować ten zakup? (nie widzę opcji anulowania a zwrot jest nieaktywny)
@luktrade9 Odpisałam Ci już w innym wątku 🙂
Uprzejmie proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z 17.07 od sprzedającego [edycja]. Dziękuję z góry
@stanleymaster Cześć. Jasne, zakupy zostały przywrócone. Znajdziesz je na swoim koncie 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam serdecznie, prosiłbym o przywrócenie ukrytych zakupów, jeżeli jest taka możliwość to wszystkich. Pozdrawiam 🙂
@Rotonove Oczywiście, przywróciłam już ukryte zakupy z Twojej listy, więc możesz ponownie sprawdzić zakładkę Moje zakupy.
Proszę o odkrycie wszystkich moich ukrytych zakupów. Pozdrawiam
@grzechocik, zrobione. 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów.
@Client:41570780 Cześć. 🙂 Przywróciłam wszystkie zakupy z lipca. Jeśli będziesz potrzebować przywrócenia innych zakupów, daj znać 🙂
Czy mogę prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów?
@maciek-141 Oczywiście 🙂 Wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie zostały przywrócone 🙂