Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Sandra031 Oczywiście, że tak 🙂 Zakupy zostały przywrócone
jak odkryć ukryte zakupy
@grzegorzo30 mogę przywrócić Twoje ukryte zakupy, poproszę tylko o informację o jaki zakup chodzi? Mogę przywrócić wszystkie w razie czego. Potrzebuję datę zakupu, nazwę oferty, cokolwiek co pozwoli mi je odnaleźć wśród Twoich kupionych.
Witam, mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatnich 2 miesięcy ? Dziękuję
@kamsso007 gotowe, zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów.
@Devon3r gotowe, wszystkie zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
Zwrot towaru z allegro smart po ukryciu zakupu
@ewcik_15_15 mogę przywrócić Twoje ukryte zakupy, poproszę tylko o informację o jaki zakup chodzi? Wystarczy data zakupu, albo jeśli chcesz mogę przywrócić wszystkie ukryte zakupy? 🙂
Witam,
potrzebuje dostepu do pewnego zakupu z okresu 11/2021 - 01/2022 prosba o przywrocenie gdyz potrzebuje nawiazac kontakt z firma(sprzedajacym)
@light3 Cześć. 🙂 Przywróciłam jedyny ukryty zakup z tego okresu na Twoim koncie - z 12.01.2022 🙂
Bardzo dziekuję 🙂
Witam, czy mógłbym prosić o przywrócenie dwóch ukrytych zakupów z 28.07.2022.
@Client:76589929 Oczywiście 🙂 Przywrócone
Bardzo dziękuje 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ bardzo proszę o przywrócenie zakupów kupionych które zostały ukryte
@izabrawiak Wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie zostały przywrócone. 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Chciałbym przywrócić ostatnio ukryte zakupy jeśli to możliwe.
@Client:90216989 Cześć 🙂 Jest to możliwe, odkryłam dla Ciebie wszystkie zakupy z sierpnia 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Z góry dziękuję