Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzien dobry
Prosze o przywrocenie ukrytego zakupu na moim koncie, aukcja dotyczyla:
ŁĄCZNIK KRZYWKOWY 25A W OBUDOWIE GWIAZDA TRÓJKĄT
W kwocie: 72,49 zł
Pozdrawiam i licze na szybka interwencje 👍
@clinic25, gotowe. 🙂
Super, dzieki piekna 😉😁
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ aukcje sam ukrylem by sprawdzić co to za opcja lecz teraz potrzebuje ją odkryć gdyż produkt nie jest produktem z opisu.
@Gumxel, gotowe. 🙂
Prośba o przywrócenie zakupu za 179,99zł z sierpnia
@Wisniowski_Mat Gotowe, przywróciłam już ten zakup.
Witam! Proszę o pomoc w przywróceniu ukrytych aukcji z czerwca br.. Za udzieloną pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam
Cześć @darun1975, przywróciłam zakupy z czerwca, o które prosiłeś 🙂 Dobrego dnia!
Dzień dobry, podpinam się, prosiłbym o odblokowanie mojego ukrytego zakupu na zegarek Diesel
Pozdrawiam
Proszę o pomoc w przywróceniu zakupu odkurzacza Karcher do zakładki moje zakupy ?
@Justin88 Bardzo proszę, zamówienie przywrócone.
Prosiła bym o przywrócenie ukrytych zakupów od Estila z tego miesiąca.
Proszę o przywrócenie przez pomyłkę ukrytego zakupu wentylatora EBERG
@Przemek5152 Gotowe, zakup przywrócony.
Bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu od użytkownika "sklepmot", ponieważ nie mogę dokonać zwrotu. Nie wiem jak to się stało, ale nie przypominam sobie, żebym ukrywał ten zakup. Z góry dziękuję za pomoc.
@MaszynistaU-96 Zakup od tego sprzedającego nie jest ukryty. Znajdziesz go w zakładce Moje zakupy, na samej górze strony.
Dziękuję
Czy moge poprosic o przywrocenie zakupow od Sprzedawcy Lav Mag?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_