Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Fabianos19 Nie planujemy dodania takiej opcji, ale przywróciłam już ukryte zamówienia do Twojej zakładki.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 26 września od Dekoratornia13.
Trzeci raz już dzisiaj proszę
@popej666 Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Cześć, ostatnio zakupilem dwa produktu od jednego sprzedawcy po czym omyłkowo ukryłem zakup. Niestety aktualnie nie mam możliwości opłacenia produktu. Proszę o pomoc
Dzień dobry dziewczynki 🙂
@Siudarwt przywróciłam Twoje zakupy do tej zakładki.
Cześć i bardzo dziękuję i czy mógłbym Cię prosić o przywrócenie nieopłaconych zakupów z ostatnich 2 tygodni? Córka kolejny raz bawiąc się ukryła moje zakupy.. 😞
Mam na myśli monety.
@Client:51026227 bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Nie ma☹️
@Client:89874980 Muszą być 🙂 Sprawdź tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Bardzo proszę o przywrócenie zakupu chodzi mi o śniegowce bo kupiłam okazały się za małe i odesłałam sprzedającemu i cisza nie zwrócił mi pieniędzy a ja przez pomyłkę ukryłam zakup.bardzo proszę o pomoc.
@Client:89874980 Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Bardzo przepraszam ja się nie znam za bardzo.co to jest ta zakładka.od wczoraj klikam tu i tam po allegro szukam nie mogę znaleźć tych przywróconych śniegowce.sniegowce były bardzo drogie i bardzo mi zależy z oszustem się skontaktować.
@Client:89874980 Cześć. Przywróciłam to zamówienie. Zostało ono anulowane, zatem sprzedający powinien zwrócić Ci pieniądze. Możesz rozpocząć dyskusję i przypomnieć sprzedającemu o zwrocie pieniędzy: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
chciałbym przywrócić ukryty zakup TOSHIBA TELEWIZOR LED 32 ANDROID SMART TV HD READY - chciałbym złożyć reklamację gdyż jest uszkodzony,
@awieczor1 Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie zakupu rejestratora jazdy Lusterko Dziękuję
@jolasz112 Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup.