Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Smartfon Huawei nowa 9se. Tylko jeden
@Client:50724183 Gotowe, zakup przywrócony.
Podczas platnosci za baterie do samsun na stronie platnosci szybkiej przez Pay bez logowania na stronie banku wystapil blad potem dalem wstecz kontynuowalem platnac po jakims czasie okazala sie na wyciagu z konta ze pieniazki zostaly dwa razy pobrane .Zlozylem reklamacje w banku oni sie skontaktowali z payu i pieniadze zostqly przekazane sprzedawcy i oni juz ich nie maja musze sie z nim skontaktowac
Jeżeli za tą sem zakup idą dwie płatności to jedna wraca w ciągu 3dni, ile minęło czasu?
@walper91 zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce. Jeśli środki zostały pobrane dwukrotnie, to jedna płatność powinna wrócić na to samo konto tak jak napisał @LEW433 Widzę, że zakup został zrealizowany 25.09.2022, sprawdź proszę na wyciągu z banku, czy środki nie wróciły, jeśli nie prześlij proszę na adres spolecznosc@allegro.pl potwierdzenie obu płatności.
@walper91 dziękuję za przesłane w wiadomości e-mail zrzuty. Jedna płatność dotyczyła zakupu, natomiast druga płatności za roczny Smart! Możesz to sprawdzić w tej zakładce. Jeśli to się nie zgadza to napisz proszę do nas za pomocą tego formularza. W wiadomości możesz powołać się na numer sprawy 28073895.
To by wszystko pasowalo przepraszam za klopot zbieznosc sum i dat
@walper91 nic nie szkodzi 🙂 Cieszę się, że mogłam pomóc i wyjaśnić tę sprawę.
Miłego dnia!
Dzień dobry. Uprzejmie proszę o przywrócenie zakupu z dnia 7 listopada nr. Aukcja nr 11131678879. Buty do nartorolek Alpina. Niestety muszę je zwrócić i przywrócenie bardzo ułatwiłoby sprawę. Z góry dziękuję!
@nunob Bardzo proszę, zakup przywrócony. Dobrego wieczoru 🙂
Witam czy jest możliwość przywrócenia wszystkich moich zakupów ukrytych. Jak tak to bym poprosił o to .
@Mariusz19777 Bardzo proszę, przywróciłam już Twoje ukryte zamówienia do zakładki Moje zakupy.
Witam jeszcze ich nie widać w zakładce moje zakupy .
@Mariusz19777 Sprawdź proszę teraz, powinno być już w porządku.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Bardzo proszę o przywrócenie ukrytego dzisiaj zakupu
@Pepisz Gotowe, przywróciłam już Twój zakup, więc sprawdź proszę ponownie zakładkę Moje zakupy.
Dziękuję baaaaardzo
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dziękuję baaaaardzo🤗