Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Mogę liczyć na pomoc?
@wedkarz30 Cześć. 🙂 Ukryte zakupy na tym koncie zostały przywrócone
Potrzebuję przywrócić ukryty zakup z tego tygodnia.
Były to dwie książki.
Z góry dziękuję za pomoc 🙂
@nDzwiedz87 Cześć 🙂 Zakupy zostały przywrócone, znajdziesz je na swoim koncie 🙂
Wczoraj omyłkowo ukryłem aukcję z zakupem spodni.Niestety spodnie chciałbym zwrócić czy można przywrócić ukrytą aukcję żeby wygenerować kod zwrotu? Joggery G.LOLO L nr aukcji 12488170946
ta.... @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@andriu67 bardzo proszę, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 06.11
@sfelciorek55 przepraszam, żę czekałaś! Zobaczysz te zakupy ponownie w tej zakładce.
Witam
Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z tego tygodnia 🙂 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Bardzo dziękuję 🙂
Dobry wieczór. Bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych aukcji.
Dziękuje z góry
@Client:50724183 Chodzi o wszystkie zamówienia, czy jakieś konkretny zakup?
Smartfon Huawei nowa 9se. Tylko jeden
@Client:50724183 Gotowe, zakup przywrócony.
Podczas platnosci za baterie do samsun na stronie platnosci szybkiej przez Pay bez logowania na stronie banku wystapil blad potem dalem wstecz kontynuowalem platnac po jakims czasie okazala sie na wyciagu z konta ze pieniazki zostaly dwa razy pobrane .Zlozylem reklamacje w banku oni sie skontaktowali z payu i pieniadze zostqly przekazane sprzedawcy i oni juz ich nie maja musze sie z nim skontaktowac
Jeżeli za tą sem zakup idą dwie płatności to jedna wraca w ciągu 3dni, ile minęło czasu?
@walper91 zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce. Jeśli środki zostały pobrane dwukrotnie, to jedna płatność powinna wrócić na to samo konto tak jak napisał @LEW433 Widzę, że zakup został zrealizowany 25.09.2022, sprawdź proszę na wyciągu z banku, czy środki nie wróciły, jeśli nie prześlij proszę na adres spolecznosc@allegro.pl potwierdzenie obu płatności.