Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry chcę zwrócić towar kupiony przez smart ale przez przypadek ukryłem zakup od sprzedawcy autodor
@BetaConstruction Transakcja powinna być ponownie widoczna w Twojej zakładce.
Dana rzecz która zakupiłam została usunięta z listy moje zakupy i nie mogę zwrócić rzeczy czy da sie przywrócić
Dana rzecz sama nie zniknęła. Ktoś ukrył zakup. Tam nawet było napisane czy na pewno ukryć.
Napisz co to była za rzecz. Może pomóc.
@Client:86063499 Transakcja powinna być już ponownie widoczna w Twojej zakładce.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam jest taka możliwość odzyskać widoczność przedmiotu kupionego w zakładce moje zakupy, który przypadkowo usunęłam? A muszę go teraz zwrócić.
Pozdrawiam
@manu41 Transakcja powinna być już ponownie widoczna w Twojej zakładce.
Dziękuje bardzo
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu do zakładki moje zakupy z dnia 13.02.23
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Jada- gotowe, zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Dzieńdobry, mogę poprosić o przywrócenie ukrytych zakupów, ponieważ chce zwrócić towar (nieudane prezenty-2szt). Ktoś pomoże? Z góry dziękuję.
@22tinka03 zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce 🙂
Dziękuję👍
proszę o przywrócenie wszystkich ukrtytych zakupów jest to możliwe
@tofixs gotowe, zakupy są widoczne w tej zakładce.
WItam( pierwszy raz zakładam wątek więc jeśli w złym miejscu to przepraszam :D) proszę o przywrócenie widoku dla wygranych aukcji (3 aukcje od 1 sprzedawcy z 13 oraz 14.02 tego roku0, omyłkowo je ukryłam i nie mam możliwości zapłaty x.x
z góry dziękuję
Cześć, czy mógłbym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów :)?
@bazant14 Przywróciłam ostatnie ukryte zakupy do Twojej zakładki.
Witam. Czy mogę prosić o przywrócenie ostatnich zakupów?????