Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam.
Czy jest możliwość przywrócenia zakupów na koncie do początku 2020 roku?
Pozdrawiam serdecznie nge
Przed przypadek dodałam swój zakup do ukrytych jak cofnąć ?
Sam nic nie zdziałasz ,potrzeba pomocnych dłoni naszych moderatorek @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie 😃
A jak się do nich zgłosić ?
trzeba kliknąć oznacz moderatorów
@Client:73789022 wszystkie zakupy na koncie, z którego piszesz są już widoczne w zakładce 🙂
Niestety nadal nie ma koca który zamawiałam
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów Z ostatniego tygodnia
@_CZERW0_ Gotowe, przywróciłam Twoje zamówienia do zakładki.
jak przywrócić ukryte zakupy ????
Tylko moderacja może to zrobić @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ lub pracownik allegro
@zygi1063 Czy chodzi o wszystkie ukryte zamówienia, czy jakieś konkretne?
Witam. Też proszę o przywrócenie zakupu telefonu iPhone z Październik 2022. Pozdrawiam
Zakup tunik, dwóch sztuk przez przypadek ukrylam, można prosić o odkrycie, żeby było widoczne w zakupach
nie da się muszą to moderatorki odkryć
@Client:44111574 Chciałabym pomóc, ale na Twoim koncie nie ma ukrytych zamówień. Wszystkie są widoczne w zakładce Moje zakupy.
Czy koge prosic omprzywrocenie ostatnich zakupow z ukrytych
@benekb Gotowe, przywróciłam już zamówienia z ostatniego tygodnia do Twojej zakładki.
W jaki sposób odzyskać ukryty przez pomyłkę przedmiot dn.5.02.23 w moich zakupach?
@malcza1957 na koncie, z którego piszesz nie ma zakupu z 2 lutego 2023 roku. Ostatni zakup jest z 31 stycznia i jest widoczny w Twojej zakładce.