Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Sam nic nie zdziałasz ,potrzeba pomocnych dłoni naszych moderatorek @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie 😃
A jak się do nich zgłosić ?
trzeba kliknąć oznacz moderatorów
@Client:73789022 wszystkie zakupy na koncie, z którego piszesz są już widoczne w zakładce 🙂
Niestety nadal nie ma koca który zamawiałam
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów Z ostatniego tygodnia
@_CZERW0_ Gotowe, przywróciłam Twoje zamówienia do zakładki.
jak przywrócić ukryte zakupy ????
Tylko moderacja może to zrobić @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ lub pracownik allegro
@zygi1063 Czy chodzi o wszystkie ukryte zamówienia, czy jakieś konkretne?
Witam. Też proszę o przywrócenie zakupu telefonu iPhone z Październik 2022. Pozdrawiam
Zakup tunik, dwóch sztuk przez przypadek ukrylam, można prosić o odkrycie, żeby było widoczne w zakupach
nie da się muszą to moderatorki odkryć
@Client:44111574 Chciałabym pomóc, ale na Twoim koncie nie ma ukrytych zamówień. Wszystkie są widoczne w zakładce Moje zakupy.
Czy koge prosic omprzywrocenie ostatnich zakupow z ukrytych
@benekb Gotowe, przywróciłam już zamówienia z ostatniego tygodnia do Twojej zakładki.
W jaki sposób odzyskać ukryty przez pomyłkę przedmiot dn.5.02.23 w moich zakupach?
@malcza1957 na koncie, z którego piszesz nie ma zakupu z 2 lutego 2023 roku. Ostatni zakup jest z 31 stycznia i jest widoczny w Twojej zakładce.
WITAM
JAK MOZNA SIE WYPISAĆ Z TEJ SUBSKRYPCJI
DZIENNIE DOSTAJE PO 100 WIADOMOSCI
Udało się pozdrawiam