Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Hej, mogłabyś przywrócić mój zakup z 2022r? Kupiłem muszle klozetowa ale nie pamietam dokładnego tytułu. Wiem, ze zamówiłem ze sklepu Allegro. bede mega wdzięczny za pomoc 🙂
Odpowiadając na datę, ciężko powiedzieć. Wiem, ze to było w 2022r i koszt ok 320-350zł
@ZAKUP_NA_5 Udało mi się odnaleźć to zamówienie i przywróciłam je już do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie dostępne.
Dobry wieczór
Wiem że piszę drugi raz ale można byłoby przywrócić jeszcze ukryty zakup żeby był widoczny. Paczka była między 13-15 lutego kupiona i zawierała 2 pluszaki z chin...
@skarbonka8 Bardzo proszę, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie czerwony portfel kochmanski, raczej koniec 2022 r
@kinia02_08 bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup.
Witam,
proszę o przywrócenie zakupu z 12 lutego MASKOTKA KAPIBARA CAPYBARA 18CM PLUSZAK DLA DZIECI (13238430692)
Pozdrawiam
@Client:72207082 Bardzo proszę, gotowe 🙂
Dziękuję!
@Client:72207082 Drobiazg, dobrego popołudnia 🙂
przez przypadek ukrylam zakup, czy mogla bym prosic o jego odkrycie?
@Martawxx Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Witam
mógłbym prosić o przywrócenie zakupów z ostatnich 6 tygodni
z góry dziękuje
@bartolini2m Przywróciłam Twoje zakupy od początku roku.
Proszę o odkrycie zakupu z przed 3 lat, interesuje mnie zakup iPhone 13 Pro Max.
Pozdrawiam
@XAlien123 gotowe, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dziękuję za odkrycie zakupu.
Jeszcze jedno pytanie ... istnieje możliwość odkrycia konwersacji ze sprzedawcą? Nie jestem pewien czy było wysyłane potwierdzenie zakupu droga elektroniczna a bardzo by mi się coś takiego przydało. Z góry dzięki za pomoc.
@XAlien123 przykro mi, ale nie mamy możliwości przywrócenia rozmowy w Centrum wiadomości. Wiadomości są przesyłane także na adres e-mail, więc być może tam będziesz mógł ją odnaleźć.
@Client:46320466 bardzo proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.