Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, na przyszłość warto napisać co to był za asortyment lub chociaż kiedy został kupiony. Moderacja nie posiada szklanej kuli, szef nie chce im kupić.
@martakulesza122 zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z miesiąca luty 2023 r
@Client:81995214 na koncie, z którego piszesz nie ma zakupów z tego okresu, ostatnie zakupy zostały zrobione w lipcu 2022 roku.
Napisz proszę do nas ponownie z konta, z którego robiłaś zakupy, wówczas będę mogła je przywrócić.
Czy mógłbym poprosić o przywrócenie ostatniego zakupu?
Janusz @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@skorpion167 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Pilnie potrzebuję informacji z zakładki Moje odnośnie 2 ostatnich zakupów. Informacje z e- mali to za mało. Moje zakupy przypadkowo usunołem. Mam 74 lata
@topaw2 gotowe 🙂 Przywróciłam dwa ostatnie zakupy do tej zakładki.
Witam bo niechcący ukryłem swój zakup i chce przywrócić odkryć moje zakupy
Moderator ma taką możliwość
To może moderator zrobić? Jakby mógł/mogła?
@Patryknet123456 Cześć 🙂 Jasne, wszystkie zakupy na Twoim koncie zostały przywrócone
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam serdecznie, czy mogę prosić moderatora o cofnięcie ukrycia mojego ostatnio zakupu bo chciałem dokonać zwrotu. Dziękuję i pozdawiam
@martin__2007 Cześć 🙂 Oczywiście, przywróciłam dla Ciebie dwa ostatnie ukryte zakupy 🙂
OOOoooooo dzięki wielkie.Pozdrawiam
Dzień dobry. Nie wiem jak ponownie zobaczyć ukryte zakupy. Prośba o przywrócenie widoczności moich zakupów. lutego 2023. Dziękuję. Rafal