Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@eewweelliinnaakk zakupy są widoczne w Twojej zakładce 🙂
Witam, jak przywrócić ukryty zakup w zakładce Moje zakupy?
@bogus6382 Nie możesz tego zrobić samodzielnie. Przywróciłam ostatni ukryty zakup do Twojej zakładki.
Chciałbym przywrócić ukryty zakup chyba z lipca 2022r dotyczy telefonu Alcatel 1B
@grab94 Jest przywrócony.
Proszę przywrócić ukryty zakup dnia 10.03.2023
@Client:110309165 Przywrócony 🙂
proszę przywrócić ukryte zakupy
@Kupczyk-Kielce proszę 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Dzień dobry,
Ukrylam produkt, który był prezentem dla innej osoby ponieważ korzystam z nią razem z jednego konta.
Prezent okazał się nietrafiony i chciałabym go zwrócić.
proszę o pomoc w wygenerowaniu etykiety zwrotnej
pozdrawiam
Emilia
@ejpl przywróciłam do zakładki Moje zakupy to zamówienie, więc możesz już sama zgłosić zwrot i wygenerować kod do paczkomatu.
Witam. Również potrzebuję pomocy z przywróceniem usuniętych zakupów.
Chodzi dokładnie o 3 ostatnie usunięte zakupy - zostały przeze mnie anulowane, jednak nie jestem pewien czy otrzymałem za wszystkie zwrot środków.
@B16A2_ Cześć. 🙂 Przywróciłam ostatnie ukryte zakupy na Twoim koncie
Czy mogę pilnie prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z tego roku od 25 lutego do 4 marca? Dziękuje z góry!
@bartektryzna Bardzo proszę, przywrócone. 🙂
Dzień dobry,
Chcę przywrócić ukryte zakupy,które kupiłem w niedziele(12.03)oraz dzisiaj(13.03)
Niestety nie ma takiej możliwości. Możesz próbować skontaktować się z wsparciem allegro oni mają takie uprawnienia żebyś mógł mieć swój ukryty zakup na liście.
@Client:46064648 Cześć, zakupy przywrócone. 🙂
Chciałbym dokonać zwrotu zakupu z 6 marca, który ukryłem. W jaki sposób mogę to zrobić?
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czy mógłbym prosić o odkrycie zakupu?