Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@DeluxOfBite Cześć, przywrócone. 🙂
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Jak przywrocic ukryty zakup? Chce zrobic zwrot a ukrylem zakup?
@wrona38 Cześć, przywróciłam dla Ciebie ostatni ukryty zakup 🙂
Również prosiłbym o przywrócenie dwóch ostatnich zakupów, które dzisiaj sobie "subtelnie" ukryłem zamiast kliknąć w opłać 🙂
@ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ W dniu 27.03.2023r. dokonałam zakupów od E_prezent ( pojemnik oraz misa marki Home&you), jednak towar przyszedł uszkodzony. Czy mogę poprosić o przywrócenie zakupów w celu ich zwrotu? Serdecznie dziękuję za odpowiedź.
@Ewka_b18 Oczywiście, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki, więc jest w niej ponownie widoczny.
Proszę o odkrycie ostatnich 2 zakupów, z góry dziękuję.
Ukryte zakupy mogą odkryć nasze moderatorki ,trzeba je wywołać i poprosić @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ .pomożecie !
@wanda21 przywróciłam do Twojej zakładki dwa zamówienia z 28.03.2023 r.
jak znaleść produkt który ukryłem
potrzebuję go anulować
@horse61 Przywróciłam dla Ciebie ostatni ukryty zakup
Prosze o przywrocenie zakupów od
16dawid
Dziekuej i pozdawiam
@Client:81998199 Przywrócone 🙂
Witam. Czy mogę prosić o przywrócenie zakupów. Nie pamiętam jaka data ale chodzi o zakup Valvetronica. Dziękuję i pozdrawiam
@Client:35673827 Cześć, bardzo proszę, przywrócone. Pozdrawiam 🙂
Dziękuję ❤️
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 23.03
@Client:101969423 Cześć, zakupy przywrócone. 🙂
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie ukrytych zakupów słuchawek jabra sprzed około 3-4 dni