Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@TymKor2 gotowe 🙂 Zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Dziękuję!
Data zakupu 18-07-2023
Witam pani Olu . Piszę do pani już 4 raz dzisiaj. I podaję non stop dzień zakupu I godzina . Podam tutaj jeszcze raz
18-05-2024
usunięte dziś
@lewandek1976 proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam wlasnie usunelam rzeczy ktore chcialam kupic i nie moge ich znalezc w jaki sposob moge znalezc te przepmioty?
Mam dokładnie ten sam problem.Ukryty zakup,potrzebuje go przywrócić.Chodzi o zakup kieliszków Krosno.Czy mogę liczyć na pomoc?
@crossver zakupy przywrócone 👍 Pozdrawiam!
Witam, potrzebuje znaleźć zakupiony przedmiot sprzed 3-4 lat, ale nie widze tego w swojej historii zakupów. Moge prosić o przywrócenie całej listy moich zakupów na allegro?
@whiterose18 w zakładce Kupione wyświetlają się zakupy z ostatniego 2,5 roku, ale możesz samodzielnie pobrać historię Twoich zakupów na Allegro. Aby to zrobić wejdź proszę tutaj (zaloguj się na konto Allegro), kliknij "UTWÓRZ KOPIĘ DANYCH", następnie wybierz "Dane dotyczące zakupów" i zaznacz format, w jakim chcesz otrzymać dane:
.html - jeśli chcesz w przejrzysty sposób zapoznać się z danymi .csv - jeśli chcesz analizować dane lub przekazać je innemu administratorowi
Ostatnim krokiem jest wygenerowanie raportu - jak już będzie gotowy, otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem do pobrania go, link będzie aktywny przez 7 dni.
Czy mogę prosić o przywrócenie swoich zakupów w koszyku? Wszystkie produkty dodane do koszyka zostały usunięte.
Ja również proszę o przywrócenie listy zakupów (ostatni zakup od sklepu aventa)
@_HolaOla_ mogę prosić również o przywrócenie mojego zakupu z dnia wczorajszego czyli 4.05, dotyczącego telefonu iPhone??
Mam ten sam problem. Ukrylem przez przypadek zakup koszulki Nike termicznej zakupionej tydzien temu w piatek. Mozna prosic o przywrocenie tej pozycji w historii zakupow?
@os_b Przywróciłam ofertę do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie zakupu od gramofongra.
@madzia_zgc gotowe 🙂 zobaczysz swój zakup ponownie tutaj
Szlifierka yato kupiona jakoś tydzień temu nie chcący usunąłem