Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam przez pomyłkę 17 lub 18 lutego ukryłem zakup który jest w toku, czy można go przywrócić lub czy dostanę powiadomienie z Allegro one że przesyłka jest do odbioru.
O odkrycie zakupu wystarczy poprosić nasze moderatorki @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ one chętnie pomogą.
Dzięki
@mikeeepol przywróciłam zakup, jest ponownie widoczny w Twojej zakładce 🙂
Dzięki 👍
Dzień dobry, chciałabym przywrócić ukryty zakup zawierający dwie opaski Smart band
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@gosia201077 gotowe 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
mogłby ktoś przywrócić Mi ukryty zakup butów? chciałem zwrócić jedna parę i niestety nie moge
@Client:33770924 W ostatnich miesiącach zakupiłeś kilka par butów i wszystkie te transakcje powinny być w tej chwili widoczne w Twojej zakładce.
teraz juz są! wczesniej niestety nie było!
Witam, mozna przywrocic ukryty zakup koszulek niespełna dwa tyg temu? Zamówiłem dwa komplety, jeden chce zwrócić.
@TomMat1540 zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
Witam czy jest możliwość przywróceni mojego zakupu przez przypaked skasowałem
W takich przypadkach zaznacz i wywołaj nasze moderatorki ,tylko one to potrafią odnaleźć. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@pawelpa_87 jasne! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
Jak się skontaktować z Moderatorem Allegro w kwestii przywrócenia ukrytych zakupów?
@dianag_12001 napisz proszę jakie zakupy chcesz przywrócić 🙂
Witam. Proszę o przywrócenie mojego ostatniego zakupu. Dałem do ukrytych a chce zwrócić.
@wojtus_wojtus Jest przywrócony 🙂