Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@kingaswistak bardzo proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
@Client:97659379 przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam, chciałbym prosić o przywrócenie ukrytego zakupy wędki Robinson stringer match. Dziękuję za pomoc.
@Client:60047645 gotowe, przywróciłam Twój zakup do zakładki, więc jest tam ponownie widoczny.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ ukryłam przez przepadek zakup, proszę o przywrócenie.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ przez przepadek ukryłam zakup, prosiłabym o przywrucen
@Client:93677602 gotowe, przywróciłam ukryty zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie mojego zakupu z dnia 20.08.2023r. Chciałem ukryć jeden zakup, a ukryły się wszystkie @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:55642661 gotowe, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Witam, Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia dzisiejejszego . Z góry dziękuję
@owczar1986 na Twoim koncie nie ma ukrytego zakupu z dzisiaj, są natomiast ukryte zamówienia z 18.08.2023 r. Czy mam je przywrócić?
Tak Poproszę , chodzi o barierki
@owczar1986 Bardzo proszę, przywróciłam to zamówienie do Twojej zakładki.
Przez przypadek ukrylam zakup a chce do zwrocic , jak to zrobic ?
@Client:41249815 przywróciłam do Twojej zakładki Moje zakupy ten zakup, więc możesz już zgłosić jego zwrot.
Przez przypadek ukrylam zakup. Bluza nike damska czarna .
Prosze o przywrocenie bo chce ja zwrocic 😞
@Client:41249815 ten zakup jest już ponownie dostępny w zakładce Moje zakupy.
Czy mogę poprosić o przywrócenie ukrytych zakupów z maja i czerwca?
Pozdrawiam!
@makak-sc oczywiście, gotowe.