Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z 20.09.2023. Dziękuję
@Client:45014096 na koncie z którego piszesz nie ma zakupy z tego dnia, ostatni ukryty jest z 13.09.2023. Przywrócić go? 🙂
Tak, proszę
@Client:45014096 Zakup jest już widoczny na Twoim koncie
Ukryłam zakup mini kamerka i chciałabym aby był widoczny w moich zakupach czy mogę prosić o jego przywrócenie
@Client:76267382 Ta oferta powinna być obecnie widoczna w Twojej zakładce.
@Hookipa90 Są przywrócone 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu taśma LED z roku 2023. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@zanurshure Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
dzień dobry proszę o odkrycie zakupów z nia 21.09,
Pozdrawiam
Alicja
@Client:39828754 na twoim koncie nie ma zakupów z tego dnia, są ukryte zakupy z 19.09, czy może chodzić o to (to odkurzacz)?
Prosze o przywrocenie ukrytych zakupow na moim koncie
Prosze o przywrocenie zakupow z sierpnia. Dziekuje 😉 @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@krystek-1a Proszę bardzo, przywróciłam zakupy zgodnie z prośbą. 🙂
@w_kiwi Nie mam jednej aukcji nadal z elektrolitami, a bardzo potrzebuje ja znalezc 😉
@krystek-1a Znalazłam zamówienie z elektrolitami z 12 września. Mam nadzieję, że o to chodziło 😉 Daj znać, jeśli czegoś jeszcze brakuje. 🙂
Dziekuje bardzo!
Witam mogę prosić o sprawdzenie czy na moim koncie nie ma ukrytego zakupu mi watch nie mogę go znaleźć, ok rok temu
@Nallin Cześć, przywróciłam zakup z listopada na Twoim koncie, to pewnie będzie to 🙂