Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@allecd przywrócone, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego zakupu?
@rataj861 przywróciłam Twój ostatni zakup, który został ukryty (nie widzę kiedy ukrywasz zakup, tylko datę zakupu), dlatego jeśli miałeś na myśli coś innego to podaj proszę numer zamówienia albo datę zakupu 🙂
Czy mozna przywrocic moje wszystki zakupy ktore ukryłem?
Proszę moje ukryte też przywrócić
Witaj, mogę prosic o przywrócenie ukrytych zakupów. Chyba 50szt mi sie ukryło, w tym takie których jeszcze nie oplaciłem 🙂 Dziękuje. Tomek
@taczaa Cześć Tomek 🙂 Jasne, zakupy przywrócone 🙂
Czy może Pani przywrócić również moje ukryte zakupy
@Client:53854829 Oczywiście, wszystkie zakupy na Twoim koncie zostały przywrócone 🙂
Witam czy mogę przywrócić ukryte zakupy.
@subaruwrxsti proszę! Ukryte zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
Mam ten sam problem, potrzebuje przywrócić jeden z ostatnich zakupów bo muszę zgłosić reklamację
Witam, proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów bo chyba usuneły się przez przypadek.
@Client:116533706 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Moge prosic o przywrócenie ukrytego zakupu z ostatniego tygodnia? Chodzi o biustonosze
@Terlikowski Proszę bardzo, gotowe!
Witam, mogłaby Pani przywrócić moją aukcje z lusterkiem do holowania przyczepy? Dziękuję
pozdrawiam.
@Tomekziomek92 Ta transakcja powinna być ponownie widoczna w Twojej zakładce.
Witam, czy ja też mógłbym prosić o odzyskanie wszytskich usuniętych zakupów ? Z góry dziękuję