Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Divine36 takie zamówienie z 28.09 jest widoczne w Twojej zakładce. Mogę przywrócić ewentualnie zakup skrzynki wędkarskiej z przynętami.
@Client:72115122 Proszę bardzo, gotowe. 🙂
Proszę o PRZYWRÓCENIE DWÓCH OSTATNICH ZAKUPÓW PRZYNĘTY WĘDKARSKIE - BŁYSTKI, BLACHY, GUMY ITP.
@Divine36 Proszę bardzo, przywróciłam zakupy zgodnie z prośbą. Daj znać, gdyby czegoś brakowało. 🙂
Witam, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów na moim koncie.
@Blazej_Karbowiak proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Dziękuje
Witam. W dniu dzisiejszym tj. 3 października, przez przypadek ukryłem wszystkie swoje zakupy. Bardzo proszę o przywrócenie.
@Client:110020514 sprawdziłam to i wszystkie zakupy na koncie, z którego piszesz są widoczne 🙂
Dzień dobry,
Mogę prosić o przywrócenie zakupu miksera Zelmer z czerwca 2023.
Dziękuję
@Client:104089132 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Czy jest możliwość przywrócenia ukrytych zakupów w zakładce moje zakupy?
Pozdrawiam
@gwarz1380 mogę je dla Ciebie przywrócić, ale napisz proszę o jakie zakupy chodzi, może to być data zakupu, nazwa przedmiotu, cokolwiek co pozwoli go zlokalizować.
Dzień dobry
Chodzi o drona P8 dla dziecka który kupiłem.
@gwarz1380 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam przez przypadek w zakładce "Moje Zakupy" ukryłem mój zakup szczoteczki elektrycznej do zębów i chciałbym go przywrócić na listę zakupionych . Pomożecie , jak to zrobić ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry, zwracam się z prośbą o przywrócenie ukrytego zakupu z dn. 27.09.2023.
@Client:33393824 gotowe! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.