Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Adiartedi Gotowe! 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu piły spalinowej
Z góry bardzo dziękuję 🙂
@Client:71681584 Proszę bardzo, przywróciłam zakup z 4.07.2023. 🙂
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam przez przypadek usunąłem z listy zakupów 4 pak koszulek dla dziecka. Problem polega na tym że zakup został częściowo zwrócony ze względu na błędny kolor przy pakowaniu zamówienia i do tej pory jeszcze nie otrzymałem wymienionej koszulki ani pieniedzy. Poproszę o przywrócenie tego zakupu
@zabor3 Proszę bardzo, przywróciłam zakup z 5.10. 🙂
Dziekuję
Ponawiam prośbę o przywrócenie na listę zakupu pralki turystycznej. Dziękuję.
@lipos_sc Najmocniej przepraszam, że musiałaś czekać! Już przywróciłam zakup UV MINI PRALKA 8L TURYSTYCZNA - zakup z 9.10.2023. 🙂
Od wczoraj nie mam historii zakupów i nie wiem jak mam zwrócić towar
Sama nie znika, albo nie to konto albo je ukryłeś.
@Client:109516712 Najprawdopodobniej chodzi o inne konto, bo na tym nie masz żadnych zakupów.
Proszę o przywrócenie zakupu ukrytego maska helloween.
@Client:100664923 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z mojego konta lodziarnia mellissa &doug ?
@huba0015 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Dzień dobry, jak przywrócić ukryty zakup na listę moje zakupy
@pawelp_2008 Przywróciłam ostatni ukryty zakup do Twojej zakładki.
Coś nacisnęłam i zniknęło
Proszę o pomoc w przywrócenie mi zakupu
@Client:86885408 nie ma problemu, ale napisz proszę, czy chodzi o wszystkie zakupy, czy jakieś konkretne?
@mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 2023-10-22, 22:40 dotyczący aukcji (14403388262) - musze dokonać zwrotu. Dziękuję:-)