Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry, bardzo proszę o przywrócenie ukrytego przez mnie zakupu (oczyszczacz powietrza).
@olenaolena bardzo proszę, gotowe. Zakup jest już ponownie widoczny w Twojej zakładce Moje zakupy.
Bardzo dziękuję za pomoc. Teraz jest widoczny.
Witam. moze ktos wrocic moj zakup ostatni do zakladki moje zakupy?
@Client:33770924 Proszę bardzo, gotowe!
Witam czy można przywrócić ukryte zakupy?
@Client:33733070 Tak! Już to zrobiłam. 🙂
@cryszard napisz proszę jakie zakupy chcesz odzyskać, przywrócę je dla Ciebie.
Kupiłam revlon one step volumizer dziś wcześniej rano. Zamówienia byl anulowane ale pomyliłam i ukrywać zamówienia.
Czy mogę poprosić odkrycie tego zamówienia do moja konta ?
Z góry dziękuję
Z poważaniem
Kristina
@fluffy_teddybear cześć Kinga! Proszę zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
witam.czy jest mozliwosc przywrocenia ukrytych zakupów?
Witam, chciałbym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów.
To będą - BUTY MĘSKIE KAPPA MARABU SPORTOWE CZARNE ROZ.41
Buty były kupowane dwa razy, więc powinny być dwa osobne zakupy. Chciałbym przywrócić oba.
Nie pamiętam dokładnie jaki to był okres ale coś między czerwcem a lipcem.
Dziękuje.
@Client:43349967 czy to jest nazwa oferty: BUTY MĘSKIE KAPPA MARABU SPORTOWE CZARNE ROZ.41? Przeszukałam Twoje zakupy z okresu od maja do września 2023 i są tam buty, ale nie takie. Czy chcesz, abym przywróciła wszystkie buty i sprawdzisz, czy to o któreś z nich chodzi?
Tak, prosiłbym o przywrócenie wszystkich.
@Client:43349967 proszę bardzo, są już widoczne w zakładce 🙂
Witam. Potrzebuję zareklamować towar kupiony na allegro, aukcja była ukryta. Jak ją znaleźć?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Z-kosik przepraszam, że czekałeś na odpowiedź. Podaj prozę jaki to przedmiot lub kiedy został kupiony, przywrócę go dla Ciebie.