Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:93298072 Przywróciłam zakup z 14.04.2024, mam nadzieję, że o to chodziło. 🙂
Odzyskanie ukrytych zakupów
@pawel318811 Proszę bardzo, przywróciłam Twoje ukryte zakupy.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu, dot. Plecak antykradzieżowy Pacsafe MetrosafeX 13"
(13913207878)
@nietensam Przywrócone. 🙂 Bardzo proszę
Dziękuję!
Proszę o cofnięcie ukrycia zakupu zielone spodnie robocze. Dziękuję
@AgnieszkaG1988 bardzo proszę, przywrócone 🙂
Witam, proszę o przywrócenie mojego ostatniego zakupu chyba z wczoraj od kolcobrzuch, z góry dziękuję i pozdrawiam 🙂
@le-ch Gotowe!
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie ukrytego zakupu tzn. Bluza
@Client:68657250 Proszę bardzo, gotowe!
Witam. Któryź z moderatorów pomoże mi od-ukryć zakup? Przez przypadek ukryłem.. Będa to kule ortopedyczne.
Można przywrócić wszystkie ukryte przedmioty sprzed kilku lat? Dokładnie od 2019 roku?
@asia87658765 W zakładce "moje zakupy" zobaczysz zamówienia maksymalnie sprzed 2 lat. Jeśli chcesz pobrać dane dotyczące zakupów od początku konta, proszę zajrzyj do tego artykułu. 🙂
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Przez przypadek ukryłam przedmiot i nie widzę opcji żeby go przywrócić a chciałabym go zwrócić. Co teraz ??
@thenena092 czy chodzi o zamówienie sukienki z 29.01.2024 r.?
Tao chodzi o zamówienie z sukienkami. W zamówieniu były 3 sukienki
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ w zamówieniu były 3 sukienki. Ta aukcja została ukryta