Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu latarki Fenix z mojego konta , zamiast anulować zakup kliknąłem coś innego..
pzdr
@Client:64098228 Jest przywrócony.
Chciałabym zwrócić zakup, który wcześniej przez przypadek ukryłam. Proszę o pomoc!
@BozeniaR Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zakupy z grudnia.
Witam. Chciałbym odkryć ukryty zakup aby dokonać zwrotu. Jak to zrobić? Krzysiek
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ prosisz moderatorki i wskazujesz co maja odkryc
Możesz opisać zaistniałą sytuację
@henning72 czy chodzi o ukryte zamówienie z 20.12.2023 r.?
Chodzi o zamówienie z dnia 17.02 które zostało ukryte to również są perfumy
@KRYST4L i właśnie to zamówienie przywróciłam 🙂
Mam prośbę o odblokowanie w moje zakupy wszystkich ukrytych zakupów. Jest to możliwe?
@Client:47323090 Przywróciłam na Twoim koncie zakupy z ostatniego roku.
Witam, podepnę się pod temat i poproszę również o odblokowanie wszystkich ukrytych zakupów na moim koncie, dziękuję.
@Hoold01 Przywróciłam również Twoje ukryte zakupy z ostatnich 12 miesięcy.
Dziękuję!
Ja również proszę o odblokowanie zakupów.
@legendarnyZioom proszę! Zakupy są ponownie widoczne 🙂
Witam, ostatnio omyłkowo ukryłem zakup perfum z dnia 17.02 czy mógł bym prosić o przywrócenie zakupu do mojej listy, żebym był widoczny?
Witam. Dzisiaj omyłkowo ukryłam jedno ze swoich odebranych zamówień (w aplikacji android). Potrzebna mi zawartość "Szczegółów spłaty" tego zamówienia. Czy dałoby się je jakoś przywrócić???