Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję za pomoc
Witam chciałabym przywrócić ukryty zakup. Jak to zrobić ?
@pawelgustaw Po co ukrywać skoro potem sa potrzebne ( przypadkiem raczej trudno)?
@_HolaOla_ @la_nika - nie wiem, kto dzisiaj na dyżurze .... 🙂
@pawelgustaw , gotowe, przywróciłam Twój zakup z 25.05.
jak mogę przywrócić ukryty zakup? przypadkiem dodałam i nie mogę znaleźć
@katarzyna162 Przywrółciłam zakupy do Twojej zakładki 🙂
Chciałbym zwrócić zegarek ale nie mogę wygenerować zwrotu z kup teraz
chodzi o kamera zegar wifi okrągła
mking-pl
22maja kupione
@Client:101398593 Po co ukrywać skoro potem sa potrzebne ( przypadkiem raczej trudno)?
@_HolaOla_ @la_nika - nie wiem, kto dzisiaj na dyżurze .... 🙂
Wiesz, nie wiedziałam, że tego nie da się przywrócić hah
I trochę ostatnio zamawiałam, więc chciałam zostawić sobie tylko aktualne zamówienia 🙂
@Client:101398593, czy zakup był dokonany z konta, z którego tu piszesz?
Ja również proszę o przywrócenie zakupu - z tego konta, sklep LAV-MAG, sukienki i inne
@Apollo1389 Gotowe, przywróciłam zakup, o który prosiłeś.
@mr_oma
Dzień dobry. Proszę o przywrócenie zakupu na tym koncie z 24.05.2021. Dziękuję z góry
@dimmun, gotowe. 😉
Dziękuję jeszcze raz. Miłej niedzieli i pogodnego tygodnia 😊
Chciałem zrobić żonie niespodziankę i nie wiedziałem, że zakupu ukrytego nie można przywrócić samemu. Proszę o pomoc. Zakup z 27.05.2021r z godziny 9-9.30 Samsung Galaxy A 52 Dziękuję. Z poważaniem Marek [edycja]
@Bejlif Zakup przywróci Ci tutaj moderator lub poproś o to na czacie Allegro; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc może być szybciej.
że też jeszcze nic z tym nie zrobili 🤣 mogli by chociaż dodać tekst że samodzielnie nie będzie możliwości odzyskania ukrytych zakupów
@Bejlif, zakup przywrócony. 🙂
Witam. Proszę o przywrócenie widocznych zakupów od printedwall 220,99 zł. Dziękuję