Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ - pomóżcie zbłąkanej istocie 🙂
@ADAADA odpuść sobie , sam się anuluje po 7 dniach , otrzymasz stosowną wiadomość e- mail
@ADAADA przywróciłam ten zakup, ale tak jak napisał @mdrogeria, nieopłacone zamówienie zostanie automatycznie anulowane po 7 dniach.
Dzień dobry. Proszę otworzyć mój ukryty zakup z 23.05.24
@Client:104714053 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce Moje zakupy 🙂
Dzień dobry, mogę prosić o odkrycie zakupów (2x z tego miesiąca są ukryte), z góry dziękuję 🙂
@rphx79 dzień dobry! Przywróciłam dwa ostatnie ukryte zamówienia z maja, ale masz tam inne ukryte z tego miesiąca, więc daj proszę znać jeśli je też mam przywrócić 🙂
Dziękuję, w maju jeszcze jakieś ukryte? Matko 😄 tak poproszę w takim razie, bardzo dziękuję 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów w maju
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie
@noname1997 Proszę bardzo, gotowe!
Witam ukryłem zakup i teraz nie wiem jak to cofnąć a chcę zrobić zwrot
Sam nic nie zrobisz ,trzeba wywołać i poprosić o to nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie🙂
@Client:96896261 O który dokładnie zakup chodzi? 🙂
Przez przypadek ukryłem dzisiaj wszystkie swoje zakupy. Czy można prosić onich przywrócenie? L
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:110832100 proszę 🙂 Wszystkie zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Bardzo proszę o przywrócenie zakupu bukietu niebieskich tulipanów z ostatnich 2 tygodni.
Z góry dziękuję!
@mdyksy95 Proszę bardzo, gotowe!