Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam. Chciałbym przywrócić zakup ,który przez pomyłkę ukryłem.
@marcin123usa proszę! Przywróciłam ten zakup do zakładki.
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z dzisiejszego dnia tj. 3 lipiec 2024 , potrzebuje je opłacić a przycisnęłam ukrycie zakupów. Z góry bardzo dziękuję
@Viirginia7 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Bardzo dziękuję!
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 2 lipca 2024
Kill oil nko aliness
@agulak83 Na koncie, z którego piszesz nie ma zakupu z dnia 2.07.24.
Proszę o przywrócenie ostatnio ukrytego zakupu
@jankocyk321 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie z ukrytych zakupu produktu TP-Link Archer T3U. Dziękuję i pozdrawiam. @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@grzegorz_k93 Podaj mi proszę przybliżoną datę tego zakupu.
nie moge zobaczyc moich kupionych rzeczy a od dwoch sprzedawcow
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Client:114503042 na twoim koncie zakupy są ukryte, napisz proszę dokładnie które zamówienia mam przywrócić, a ponownie zobaczysz je w zakładce Moje zakupy.
zniknely moje zkupy 2lipca od dwoch sprzedawcow jedna kwota 45,94 druga kwota 81,49
@Client:114503042 te zakupy są na Twoim innym koncie, nie tym z którego piszesz (tylko na Client:43256613). Zobaczysz je po zalogowaniu się na właściwe konto.
Witam,proszę o przywrócenie zakupu z dnia 6.07.2022,Pozdrawiam
@BODEK755 Jest przywrócony 🙂
Ukryłem zakup, który ma być prezentem, ale od ponad tygodnia przesyłka do mnie nie dotarła, chciałbym sprawdzić co się z nią dzieje, chodzi o elektryczny motocykl dla dziecka honda. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@darekwrobel13 przywróciłam to zamówienie, status wskazuje, że przesyłka została odebrana 2 lipca.