Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@dobryrafal, chodzi o jakiś konkretny, czy przywrócić wszystkie Twoje ukryte zakupy? 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie mojego zakupu folia termokurczliwa m3 czarny połysk.
@damianek246, gotowe.
Cześć,
kupiłem ostatnio bombkę na allegro, ale jest pęknięta. Ukryłem wcześniej zakup, czy mogę prosić o odkrycie?
zakup 28 listopada
pozdrawiam
@Client:40619978 pamiętaj o protokole szkody zanim złożysz reklamację sprzedawcy 🙂
@Client:40619978 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
jak moge przywrócic ukryte zakupy ?
@Client:92776359 W ostatnim miesiącu nie widzę na Twoim koncie ukrytych zakupów. Napisz proszę z jakiego okresu chciałabyś przywrócić transakcje.
Mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów
@Client:64268498 Przywróciłam do Twojej zakładki zakupy z ostatniego miesiąca.
Proszę o przywrócenie zakupów na allegro - kliknęłam ukryj zakup przez przypadek (2 zakupy) sklep MATADI za 178,99 zł i wózek sklepowy za 46,27 zł
Dzień dobry, Bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z ostatnich 2 tygodni.
Pozdrawiam
@krzychu6262 proszę 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Dzień dobry, bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z listopada bo znowu coś kliknąłem, dziękuję za poprzednie przywrócenie i pozdrawiam! 🙂
proszę o przywrócenie ostatniego zakupu, Pozdrawiam
@olioli6666 Jest przywrócony 🙂
witam, moge prosic o przywrócenie zakupu ukrytego ?