Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Barbara085 gotowe! Zakup z 14.03 przywrócony
Witam, proszę o przywrócenie aukcji do zakładki kupione:
- pamięć ram 8gb hyperx fury
- zasilacz silentiumpc vero m2 600w
- wentylator noctua 120mm pwm
Kupilem zagarek na aukcji. Ukryłem zakup żeby żona nie widziała. Czy mogę przywrócić to żeby było to widoczne bo chcem anulować zakup?
Tak, możesz. Poproś o przywrócenie zakupu na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
Chcę, a nie chcem 🙂
@anetkawasilewska, z tego, co widzę, zakup nie jest ukryty i został już anulowany. 🙂
@la_nika też proszę o przywrócenie zakupu
Boys-tak czy nie
Boys-best 2
Nie pytaj mnie o rok, datę , nie pamiętam
Dziękuję i życzę Wesołych Świąt
Witam, czy mógłbym prosić o przywrócenie zakupu z moje zakupy? Zakup z dnia 18.03.2021
@Client:45922337 Wszystkie zakupy z tego dnia są widoczne w Twojej zakładce Kupione.
@Giret Przywróciłam już wszystkie Twoje zakupy do zakładki, więc powinieneś odnaleźć tam przedmioty, które wymieniłeś.
Dziękuję bardzo, pozdrawiam i życzę miłego dnia 🙂
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupów z 18.03.2021?
@Bohomilosc ten zakup jest widoczny tylko został anulowany 🙂
@kubutek2911 Gotowe 🙂
Bardzo dziekuje
Idealnie ta sama sytuacja - proszę o przywrócenie zakupu (pamięć 16GB). Potrzebuję wykonać zwrot.
@Nicodem Zakup przywrócony.
Dzięki!
Nie o tą aukcję chodzi. Chodzi o wcześniejszą za 587 zł # zestawy.
@hadall Przywróciłam trzy zakupy, ale na Twoim koncie nie ma innych zamówień od tego Sprzedającego.