Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, proszę o przywrócenie moich dwóch ostatnich zakupów, dziękuję
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dobry wieczór. Chciałabym przywrócić swój zakup z 27 stycznia 2025 roku.
@liwka164 dobry wieczór! Proszę, zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Dziękuję i pozdrawiam.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 20 lutego br. Dziękuję
@Nutelka22 proszę! Zamówienie jest ponownie widoczne w zakładce.
Dzień dobry! Ja też proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dzisiaj tj. 24.02.2025r. - zamiast anulować z rozpędu ukryłem. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Dzień dobry @Wojciech_k_u 🙂 Proszę, gotowe!
Witam, prosiłbym bo przywrócenie moich ukrytych zakupów z grudnia 2024 roku, bo potrzebuje zrobić reklamacje jednej rzeczy którą kupiłem i ukryłem.
@darekgorc proszę! Wszystkie zamówienia z grudnia są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Kupiłem i ukryłem. Czy dostanę zakup, bo chcę go dostać ?
Są duże szanse, że dostaniesz zakup. Sprzedawca nie wie, że go ukryłeś. 🙃
Jakby co to możesz poprosić o przywrócenie (odkrycie) zakupu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
@CitizenXcitizen ukrycie zakupu nie wpływa na jego otrzymanie, więc powinien do Ciebie dotrzeć. Przywrócić to zamówienie dla Ciebie?:)
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Proszę o przywrócenie moich zamówień
@Client:121694282 proszę! Są ponownie widoczne w zakładce.