Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@kg1202 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Ukrylam niechcący zakupy z 14 lub 15 listopada i nie wiem jak je przewrócić
Ukrylam zakup wywrotki zdalnie sterowanej i potrzebuje go przywrócić
@anulka5144 Proszę bardzo, gotowe!
Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 10.11.2025 od [edytowano] przez pomyłkę ukryłem
@Adam19710223 Proszę bardzo, gotowe!
@Client45936700 Gotowe 🙂
Dzień dobry,
Przez pomyłkę kliknąłem „ukryj zakup” w zakładce „Moje Zakupy” i schowało mi bardzo dużo moich wcześniejszych zakupów.
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów na moje konto.
Mój login na Allegro: [edycja]
Jeśli potrzebne są jakieś dodatkowe dane — proszę napisać.
Z góry dziękuję za pomoc.
@Client:98421895 Gotowe 🙂
Dzień dobry, uprzejmie proszę o uwidocznienie dwóch zakupów, celem zwrócenia.
Sweter męski dekolt V / Serek Wełniany wzór warkoczowy Fioletowy r. XL zakup: 6 listopada 2025od: lavier_shop oraz
Sweter męski golf wełniany rozpinany ciepły wygodny modny na prezent zakup: 6 listopada 2025od: shop_maxpol
@olakaraiby Przywróciłam Twoje zakupy 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry , czy mogłabym prosić o odkrycie zakupów z 9 października. To miał być prezent , paczka nie dotarła. Zgłosiłam reklamację do inpost o zwrot kosztów a niestety nie mam historii tej transakcji na allegro. Czy możecie mi pomóc ? Pozdrawiam serdecznie
@Client:96468066 Przywróciłam zakup.
Dzień dobry czy mogłbym prosić o przywrócenie ukrytego zakupu od sprzedawcy Secret_Keys z dnia dzisiejszego
@glut18 Przywróciłam zakup 🙂