Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
tak pisze
Tutaj możesz pobrać pliki zawierające Twoje dane. dowiedz sie wiecej
Po wysłaniu przez Ciebie prośby, przygotujemy kopię Twoich danych. Gdy będzie gotowa, wyślemy Ci maila (jeżeli adres e-mail został podany w ramach danych Twojego konta).
Brak kopii danych z ostatnich 7 dni.
Potrzebujesz pomocy? skontaktuj sie z nami to prywruccie z 2.5 roku moze akurat to tam jest
@Guziecguzz18 proszę, przywróciłam Twoje zakupy.
Widoczne kopia jeszcze nie jest gotowa, dlatego jej nie widzisz, gdy pliki będą gotowe do pobrania, damy Ci znać mejlowo. W mejlu od nas znajdziesz link do pobrania pliku z danymi.
Sama nie odkryjesz ale wystarczy wywołać i poprosić o to naszych moderatorów ,którzy w wolnej chwili to ogarną. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie!
@beatka-elszyn Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Witam, bardzo proszę o przywrócenie zakupu Szlafrok Henderson XL.
@cukjear Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Dzień Dobry. Czy mógł bym prosić o przywrócenie ukrytego zakupu nr. oferty 7441904111 z dnia 29.11. Buty trekkingowe. Z góry pięknie dziękuję 🙂 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Konrad05_2005 gotowe! 😊
Bardziej niż ekspresowo 😀 Dziękuje i miłego dnia ☺️
proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:125745279 gotowe! Przywróciłam wszystkie zakupy na koncie.
@Sa_nova czy mogę prosić o przywrócenie zakupu z 26.11.2025?
@miszka19 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Dziękuję
Proszę o przywrócenie zakupu nr 11680811124 żebym mogła zobaczyć szczegóły tej aukcji - bateria wannowa czarna termostat @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie ma takiego zakupu na Twoim koncie. Podaj prawidłowy numer oferty lub numer zamówienia.
Dzień dobry,
zwracam się z prośbą o przywrócenie zakupu który przez przypadek kliknęłam jako zakup ukryty.
Zakup był dokonany dnia 29.11.2025r. Telewizor TCL.
Dzień dobry,
zwracam się z prośbą o przywrócenie historii moich wszystkich zakupów