Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry @kociuklogistic! Na koncie, z którego piszesz nie ma żadnego zakupu w listopadzie, ale 18 listopada został automatycznie przedłużony Smart! na rok na Twoim koncie, więc opłata 59,90 zł dotyczy własnie tego.
Gdy za Smart! zapłacisz kartą, automatycznie pobieramy opłaty za kolejny okres.
Czy można przywrócić ukryte zakupy?niestety w dostawach też usunełam.A nie jestem pewna czy przyjdzie powiadomienie sms z kodem odbioru. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ruda184 ukrycie zakupu, nie będzie miało wpływu na powiadomienie o odbiorze przesyłki. Jeśli chcesz mogę przywrócić zakup, daj mi tylko znać, o który chodzi albo z jakiego okresu czasu. 😊
Zakup 14.01.26
Proszę o przywrócenie zakupu
@ruda184 proszę, gotowe!
Witam. Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Dziękuję
@radeks1002 gotowe, przywróciłam zakupy.
A kiedy będą widoczne? Jeszcze nie widać
@radeks1002 już powinny być widoczne wszystkie zakupy z ostatniego 2,5 roku.
Niestety nadal nie widzę.
@radeks1002 o jaki dokładnie zakup chodzi lub z jakiego okresu czasu?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam jak przywrócić zakup ??? Łańcuch rozrządu w moje zakupy???
Dzień dobry. Czy istnieje szansa na przywrócenie do Moich Zakupów zakupu z 2022r?
@EFGM cześć! Niestety nie ma takiej możliwości. Zakupy w zakładce są widoczne przez 2,5 roku, po tym czasie są z niej usuwane. Jeżeli chcesz sprawdzić jakiś starszy zakup, konieczne jest pobranie raportu. Zrobisz to na stronie Kopie Twoich danych, kliknij [utwórz kopię danych], zaznacz "dane dotyczące zakupów", wybierz format pliku, kliknij [utwórz kopię].
W zależności od ilości danych, tworzenie kopii danych może potrwać od kilku minut do nawet kilku dni. Gdy pliki będą gotowe do pobrania, damy Ci znać mailowo.
Cześć @lukaszgrall, gotowe 🙂
Proszę przywrócić zakup spodni Lee damskich, niechcący usunęłam. Dziękuję ❣️
Zakup dokonany dziś