Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:115315161 proszę 🙂 Zamówienie jest ponownie widoczne w zakładce.
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Prosiłbym o przywrócenie ukrytych zakupów z 9 lipca 2024. Dziękuję
Witam chciał bym przywrócić usunięta transakcje do zakładki Moje zakupy, gdzie można znaleźć taka zakładkę ukryte zakupy?
Nie ma takiej zakładki, sam tego nie przywrócisz. Zrobi to osoba z moderacji tu lub poproś o przywrócenie na czacie Allegro; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc - może być szybciej.
dzięki i już przywrócone
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy mogłabym poprosić o przywrócenie moich wszystkich ukrytych zakupów?
@Client:101508185 gotowe 🙂 wszystkie zakupy są ponownie widoczne tutaj.
Prosze o przywrocenie wszystkich ukrytych zakupow allegro.
@Client:35613148 przywróciłam Twoje ukryte zakupy z tego roku, zobaczysz je ponownie tutaj. Jeżeli potrzebujesz wcześniejszych zakupów poproszę o informację których konkretnie (może to być data zakupu).
Czy rowniez moge prosic o przywrocenie widocznosci zakupow? Ukrylem okolo tygodnia temu zakup z tego miesiaca.
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów
@david19871 Czy chodzi o jakieś konkretne zamówienie czy wszystkie ukryte transakcje?
Już rozwiązane zostało przywrócone
Czy mogę prosić o odkrycie moich ujrytych zakupów?
Dzień dobry,
Chcę dokonać zwrotu produktu, proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dn. 20.02.21.
@H-style Przywróciłam już do Twojej zakładki Kupione dwa zamówienia, ale oba pochodzą z 22.02.2021. W dniu, który wskazałaś, nie ma na Twoim koncie żadnego zakupu.
Przepraszam zamiast kliknąć 05 wskoczyło 02. Chciałam przywrócić zakup z 20.05.21
@H-style Przywróciłam już ten zakup, więc sprawdź proszę swoją zakładkę Kupione 😉
Dzien dobry,
Czy wciaz mozna przywracac ukryte zakupy?
Czy to pozwoli standardowo dokonac darmowego zwrotu paczkomatem do dwoch tygodni od zakupu? Zakup zostal ukryty od razu po oplaceniu zamowienia.
Pozdrawiam