Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam chciałabym przywrócić wszystkie moje ukryte zakupy ponieważ mam problem z jednym produktem który nie działa a był kupiony dawno temu
@Client:46049634 Napisz proszę o który produkt chodzi.
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry wszystkim 🌹 Mam pytanko dotyczące przywrócenia zakupów. Jak daleko wstecz można przywrócić zakupy ? Jeżeli można prosić to proszę o przywrócenie zakupów tak daleko jak się da.
Pozdrawiam 🌹
Dziękuję za szybką odpowiedź. Jeżeli dałoby radę to to od początku 2021 r.
Pozdrawiam
@Qbax7, gotowe. 🙂
Dziękuję ślicznie i życzę miłego wieczoru 🌹
Pozdrawiam
Kuba😁
Bardzo proszę o anulowanie ukrycia zakupu bransoletki z grawerem z mojego konta. Numer 10768454770
pozdrawiam 80171
O właśnie ! Jest przycisk Ukryj to powinien być też Anuluj ukrycie i po problemie 😂😂
Anulowałam zakup ale sprzedający nadal nie zwrócił środków na konto a zakup był poprzez paypo.
@Pri_Czarownica Przywróciłam ukryte, anulowane zakupy do Twojej zakładki.
@pjazwinski, zrobione. 🙂
Witam,
Przez przypadek chyba ukryłam jeden zakup. Chce zrobić do niego zwrot i go nie widzę. Jak mam go odszukać?
Pozdrawiam
@malwi19881, nie widzę żadnego ukrytego zakupu na Twoim koncie.
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dzień dobry,
Przez przypadek użyłem funkcji ukryj zakup. Jest możliwość przywrócenia tego zakupu.
Dziękuję
@Dawidtrio, gotowe - przywróciłam Twój zakup. 🙂
Witam serdecznie.
W dniu dzisiejszym ukryłem zakupy, a jak chciałem do nich powrócić, to się okazało, że nie są ukryte tylko usunięte.
Proszę o ich przywrócenie. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
@szczecincity, zrobione. 🙂