Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Nie traktuj mojego wpisu personalnie, ale prośby tego typu można już chyba liczyć powyżej tysiąca. Allegro twierdzi, że taka forma nazywania funkcji jest okay i komunikat:
Jeśli klikniesz "ukryj", zakupy nie będą więcej widoczne na liście.
Uwaga! Ukrycie zakupu nie oznacza jego anulowania.
ma temu zapobiegać. A jednak te wszystkie przypadki pokazują, że jest mało klarowny albo nie jest czytany. Jak to jest ?
@DamianBaczyk Zakup jest już przywrócony.
@lucycole Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Dziękuję bardzo za pomoc
kupiłem
oczyszczacz powietrza Xiaomi Mi Air Purifier Pro H
chciałbym odzyskać ta transakcje z ukrytych
@mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@lolokast1 Transakcja powinna już być widoczna w zakładce.
dziękuję pozdrawiam
Witam chciałabym przywrócić wszystkie moje ukryte zakupy ponieważ mam problem z jednym produktem który nie działa a był kupiony dawno temu
@Client:46049634 Napisz proszę o który produkt chodzi.
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry wszystkim 🌹 Mam pytanko dotyczące przywrócenia zakupów. Jak daleko wstecz można przywrócić zakupy ? Jeżeli można prosić to proszę o przywrócenie zakupów tak daleko jak się da.
Pozdrawiam 🌹
@Qbax7 Proszę Cię o wskazanie konkretnych ofert lub okresu, z którego chciałbyś przywrócić zakupy.
Dziękuję za szybką odpowiedź. Jeżeli dałoby radę to to od początku 2021 r.
Pozdrawiam
@Qbax7, gotowe. 🙂
Dziękuję ślicznie i życzę miłego wieczoru 🌹
Pozdrawiam
Kuba😁
Bardzo proszę o anulowanie ukrycia zakupu bransoletki z grawerem z mojego konta. Numer 10768454770
pozdrawiam 80171
O właśnie ! Jest przycisk Ukryj to powinien być też Anuluj ukrycie i po problemie 😂😂
@80171 Ta oferta powinna być widoczna w Twojej zakładce.
Anulowałam zakup ale sprzedający nadal nie zwrócił środków na konto a zakup był poprzez paypo.