Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam. Prosiłabym o odkrycie ukrytych zakupów z dzisiejszego dnia.
@Client:55722770 Twoje zakupy są widoczne na koncie 🙂
Przypadkiem ukryłem zakup Jak mogę przywrócić zakupy w zakładce Moje zakupy chcę to cofnąć
Bateria HP
@Pentonov Cześć, zakup został przywrócony 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów.
Proszę o przywrócenie moich zakupów
@23Niezapominajka Przywróciłam ukryte oferty z ostatnich miesięcy.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ - to i ja poprosze o przywrócenie do panelu usuniętego zakupu z 16 sierpnia (rowerowy koszyk na bidon)
swoja droga to straszny **piiip**yzm - chce zwrócic zakup po ujawnieniu wady, darmowy zwrot przysługuje do 14 dni i nie mogę tego zrobić bo po otrzymaniu zakupu wystawiłem ocene i usunąłem go z panelu.
Dlaczego nie ma możliwości wygenerowania zwrotu po wpisaniu np. numeru aukcji do którego użytkownik jest w stanie jeszcze dotrzeć?
@allecd gotowe, przywróciłam ten zakup. Obecne rozwiązanie dotyczące zwrotów jest dość intuicyjne - można to zrobić przez zakładkę Moje zakupy. Jeśli masz pomysł, który Twoim zdaniem byłby dobrym usprawnieniem serwisu, możesz skorzystać z zakładki Zgłoś swój pomysł na Gadane i opisać dokładnie, jak dane rozwiązanie miałoby wyglądać 🙂
@ko_alka Dziękuję, jednak kiedy usunie się zakup z listy Moje zakupy, zaczyna się problem ze zwrotem. U mnie wada towaru ujawniła się tydzien po zakupie - wystawiłem już opinię i usunąłem zakup z panelu a tym, samym straciłem możliwość nadania zwrotu
Wg mnie w tym przypadku powinna być jakaś podstrona która umożliwiłaby zgenerowanie kodu zwrotu na podstawie nr aukcji
@Tomekccnc gotowe, zakupy zostały przywrócone
@henks685 Oczywiście, zakupy są już widoczne na koncie
Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów
@grzy_bek13 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, zwracam się z prośbą o odkrycie ukrytych ostatnich zakupów
@gposia1 Zakupy powinny być ponownie widoczne w Twojej zakładce.