Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:42716390 cześć! Czy wciąż potrzebujesz przywrócenia ukrytych zakupów? Widzę, że ukryte masz takie, które zostały anulowane, więc może kontaktowałeś się z nami przez czat? Daj znać, w razie potrzeby chętnie pomogę i przywrócę Twoje zakupy 🙂
Witam proszę o przywrócenie ukrytych zakupów od 30.09.2021
@Kreciosmucios Gotowe, zakupy przywrócone.
Dzięki ,ale gdzie tego szukać ?
W zakładce zakupy nie ma 😚
@Kreciosmucios Wszystkie zakupy z Allegro znajdziesz w zakładce Kupione, natomiast te z Allegro Lokalnie tutaj.
Jak przywrócić zakup przeniesiony do ukrytych
@jacek72-j1 Przywróciłam już do Twojej zakładki Kupione zakup z 07.10.2021.
witam
czy mozna przywrócić dwie ostatnie ukryte przez przypadek aukcje w allegro?? potrzebuje zrobic zwrot. z gory dziekuje
@grzesiekk22 Oczywiście, przywróciłam oba zamówienia i są ponownie widoczne w Twojej zakładce Kupione.
Czy mogę prosić o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu na moim koncie?
Pozdrawiam
@biala_skarpetka Jasne, gotowe 🙂 Zakupy są już ponownie dostępne w Twojej zakładce Kupione.
Proszę o odkrycie ukryttych zakupów z dnia 1.10 2021 Philkam
@Client:38197869 Zakupy są ponownie dostępne w Twojej zakładce Kupione.
Proszę o odkrycie wszystkich moich zakupów.
@sepilux Przywróciłam wszystkie Twoje zakupy do zakładki Kupione.
Proszę przywrócić mój zakup alkomatu.
@Piotr1023 Gotowe, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o przywrócenie moich zakupów od Estila, które zostało nadane 27.09.21r. Chciałam zwrócić produkt, ale jest on teraz jako nie opłacony i nie mogę tego zrobić.
@joan1711 Przywróciłam to zamówienie do Twojej zakładki Kupione.
Również proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych, dzięki!