Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam czy mógłbym również prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów ?
Pozdrawiam
@Przemekwdz gotowe 🙂 Zobaczysz je ponownie tutaj.
W dniu 15 października dokonałam zakupu aukcja nr. 10454123985 i ukryłam. Niestety towar jest wadliwy, muszę go zwrócić, a nie mogę tego zrobić przez allegro po ukryciu zakupu. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
@mario-m177 widzę, że zakup został już przywrócony i zobaczysz go ponownie tutaj 🙂
Czy mogę prosić o przywrócenie wszystkich kupionych ? Konto mam od 20 lat, a najstarszy zakup widzę z 7,05,2019. Nie wiem także, czy wszystkie są widoczne od maja 2019 do teraz. Generalnie chciałbym wszystkie widzieć.
Dziękuję 🙂
@frulik Nie jesteśmy w stanie przywrócić zakupów, które trafiły już do archiwum. Możemy przywrócić tylko te, które sam usunąłeś, korzystając z opcji dostępnej od niedawna.
A jak dostać się do archiwum w takim razie? Zależy mi aby sprawdzić stare zakupy. Co kupiłem, od kogo i w jakiej cenie.
Witam, czy m ukryte zakupy można odkryć słuchawek jbl? bo niestety nie działają i muszę je odesłać. Pozdrawiam
@monika_mm22 gotowe 🙂 Zobaczysz ten zakup ponownie tutaj.
Jak mogę przywrócić usunięty zakup ?
Jak mogę przywrócić usunięty zakup
@Beata23071968 Twoje ukryte zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Prosze o przywrocenie ukrytego zakupu sprzed kilku dni (wartosc zakupu 100 zl)
Z gory dziękuję,
KB
@Fullcare, gotowe. 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ jak przywrócić ukryty zakup?
@bociek1987, może to zrobić jedynie pracownik Allegro. Pozwoliłam sobie przywrócić Twój zakup z 18 października - zgaduję, że o tym mówisz. 🙂