Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@krzyzoskas przywróciłam Twój ukryty zakup. Zobaczysz go ponownie tutaj.
Witam,
ukryłam zakup, i potrzebuję go przywrócić ponieważ przesłany rozmiar jest nieodpowiedni.
Proszę o pomoc.
To była piżama Zebra 152, sklep bestomi.
Zamówione w przeciągu ostatnich 5-8 dni.
@rudzia140 gotowe, zobaczysz ten zakupo ponownie w tej zakładce 🙂
Chciałem "odkryć "ukryte zakupy ,jak to zrobić?
@hoinka1 Cześć. Nie możesz odkryć zakupów samodzielnie - ale ja mogę to dla Ciebie zrobić. Powiedz mi proszę, które zakupy chciałbyś odkryć? Wszystkie?
Tak wszystkie
@hoinka1 gotowe, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
DZień dobry, przepraszam za zamieszanie. Poproszę jeszcze o przywrócenie zakupów z dnia 14 października 2021. Zatem w sumie proszę o dwie daty: 8 oraz 14 października. Dziekuję
@marcelikrakus żaden problem 🙂 Zakupy z 14.10.2021 również są już widoczne w tej zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów...
@Client:52926233 Przywróciłam do Twojej zakładki zakupy z ostatnich miesięcy.
Czesc. Moge prosic o przywrocenie ukrytego zakupy, miedzy 28.11 a 1.12?
@skowronek_2005 gotowe, zakupy zostały przywrócone 🙂
Ukryte zakupy ja przywrucic,czy jest taka mozliwosc
@Endone310, przywróciłam wszystkie Twoje ukryte zakupy.
Proszę o jeszcze raz odkryć zaje zakupione przedmioty,przydała by się funkcja odkryj lub zakładka z ukrytymi przedmiotami ,z góry dzięki za pomoc
@Endone310 Cześć. Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie. 🙂
Dziękuje bardzo,moglibyście pomyśleć nad pomysłem zrobienia zakładni lub opcji samodzielnego odkrycia ukrytych przedmiotów bo to nie jest taki zły pomysł ,Pozdrawiam
@Endone310 Dziękuję za Twój pomysł, ale nie planujemy wprowadzenia takiej możliwości z wielu względów. Dyskusja na ten temat toczyła się już w tym miejscu: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/zak%C5%82adka-quot-ukryte-za...
A szkoda że nie zrobicie tego bo to dobry pomysł jest ale nie wnikam w takie dyskusję skoro już był taki podobny temat dzięki za przywrucenie ,(wygląda to tak jak byście robili tu za kare )Hahaha wybacz 😋