Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
W czoraj 15.12.odebrałam zamówiony towar,męski szlafrok.Niestety muszę go zwrócić.
Przez pomyłkę usunęłam w zakładce moje zakupy moja transakcje.
Czy jest możliwość o przywrócenie tego.
@iskierka989 oczywiście 🙂 Przywróciłam Twój zakup, zobaczysz go ponownie tutaj.
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam,życzę miłego dnia 😊
Proszę o przywrócenie moich zakupów
Jakiś czas temu ukryłem kilka zakupów w zakładce Moje Zakupy. Czy mogę poprosić przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów w zakładce Moje Zakupy?
@Client:46986986 oczywiście, bardzo proszę 🙂 Wszystkie zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
dziękuje bardzo
Proszę o przywrócenie usuniętego dzisiaj zakupu przez przypadek..
Witam, proszę o przywrócenie usuniętych zakupów z ostatnich kilku dni
@Thaumiel-T1 Co dokłanie oznacza "kilka dni"? Abym mogła ci pomóc, poproszę o konkretną datę lub zamówienia.
conajmniej dwa ostatnie. Doszło do włamania na konto, sądzę że dwa ostatnie dni.
@Thaumiel-T1 Przywróciłam już ukryte zamówienia, poczekaj proszę na naszą odpowiedź na zgłoszenie mailowe, a wszystkie informacje związane z tą sytuacją znajdziesz tutaj.
Proszę jeszcze o zamówienia z 13 grudnia, wiem po transakcjach na koncie, że kilka było.
@Thaumiel-T1 wszystkie zamówienia z 13.12.2021 są widoczne w zakładce Moje zakupy.
Proszę przywrócić moje ukryte zamówienia wraz z historią powiadomień o tej przesyłce
@WOJOWNIK_2008 Mogę przywrócić ukryte zamówienie, ale powiedz mi proszę o jaki zakup dokładnie chodzi?
Dzień dobry chciałam przywrócić moje zakupy bo przez przypadek dałam ukryj
@Client:44792533 gotowe 🙂 zobaczysz swoje zakupy ponownie w tej zakładce.