Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry. Uprzejmie proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 26.11.2021 🙂
@Incubator Cześć 🙂 Oczywiście - zakupy z 26 listopada wróciły na Twoje konto 🙂 Znajdziesz je tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Dzień dobry, bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 16.12.
@Client:47500945 Cześć 🙂 Oczywiście, gotowe - zakup przywrócony. Znajdziesz go na swoim koncie w zakładce Kupione.
Witam. Ukryłam zakup i teraz niepokoi mnie brak dostawy, a nie umiem odnaleźć ukrytego
@kapimaja Cześć. Przywróciłam Twoje zakupy z grudnia. Według numerów listów przewozowych wszystkie ukryte zamówienia zostały dostarczone.
Proszę o dodanie do zakładki kupione wszystkich moich ukrytych zakupów. Dziękuję
Niuniek-pl
@niuniek-pl Cześć! Wszystkie zakupy wróciły na Twoje konto. 🙂
Prosiłbym o przywrócenie moich ukrytych zakupów, dziękuję.
@niq_teresin Cześć. Gotowe, przywróciłam Twoje wszystkie ukryte zakupy 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrocenie ukrytych zakupów kolczyki
@walzub Cześć. Odkryłam Twój zakup. Znajdziesz go na swoim koncie w zakładce Kupione 🙂
Witam.
Proszę o przywrócenie mojego ukrytego zakupu z dnia 06.12.2021
Z góry dziękuję i pozdrawiam 🙂
@AARTUSS Cześć 🙂 Gotowe, zakup znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Prosiłbym o przywrócenie moich ukrytych zakupów, dziękuję bardzo.
@niq_teresin Cześć. Wszystkie ukryte zakupy są już przywrócone na Twoim koncie 🙂
Wczoraj ( 12,12.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów.
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy
Witam
chciałabym przywrócic do zakładki ,,moje zakupy " zakup z 23listopada 2021r lampek 500led oraz kurtyny led
@aneciia1312 Cześć 🙂 Zakupy przywrócone
Proszę o odkrycie moich ukrytych zakupów i proponuję aby każdy na swoim koncie miał taką możliwość
Dziękuję