Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Komandos93 Cześć, oczywiście 🙂 Wszystkie zakupy z marca zostały przywrócone, znajdziesz je w zakładce Kupione (https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione)
Witam czy mozna przywrucić zakup z dnia 16.03.2022 ponieważ ukryłam ten zakup a musze zarobić zwrot
@Client:23252200 Cześć, oczywiście 🙂 Wszystkie zakupy z 16 marca zostały przywrócone.
Witam, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów 🙂
@zlamalimikredke Cześć 🙂 Przywróciłam dla Ciebie wszystkie zakupy z marca - daj znać, jeśli potrzebujesz odkryć inne zakupy.
chce odzyskac pieniadze za wadliwy towar
@joze-k12 poproszę o informację jakiego zakupu to dotyczy? Który zakup mam przywrócić? Jeśli otrzymałeś towar z wadą możesz go reklamować, w tym celu skontaktuj się proszę ze sprzedającym, w razie problemów możesz założyć dyskusjię i po 24h poprosić w niej o naszą pomoc.
Proszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów. Z góry dziękuję.
@majusia183 Przywróciłam zakupy z grudnia 2020 do Twojej zakładki.
Dziękuję. A z lutego tego roku? Około 10 luty
@majusia183 Na koncie, z którego piszesz, nie ma żadnych tegorocznych zakupów, które mogłabym przywrócić.
Czy też mogę poprosić o przywrócenie zakupów? Mogą być wszystkie z marca.
Dzięki wielkie
@84bomba Są przywrócone.
witam, jak mogę znaleźć/przywrócić ukryty zakup?
@Client:35060135, ukryte zakupy może przywrócić jedynie pracownik Allegro. Czy przywrócić jakiś konkretny, czy wszystkie? 🙂
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z dnia 24.02.2022
@piasecka007, gotowe.
Bardzo dziekuje