Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@marek_lipowski gotowe 🙂 zakupy z tego dnia są ponownie widoczne w tej zakładce.
Dziękuję!
Niestety brakuje mi jeszcze jednego zakupu. Można prosić o przywrócenie zakupów z dni 20-24 marca?
@marek_lipowski oczywiście 🙂 Przywróciłam zakupy z podanego okresu.
Dziękuję!
Prosiłbym o przywrócenie zakupów z marca
@lturzynski Przywrócone 🙂
Dziękuje 😊
witam wczoraj wiecxorem zakupiłam bujaczek 5w 1 ale niechcacy ukryłam zakup i teraz nw czy został wysłany
czy moge prosic o jego przywrucenie
@Client:42274497 napisz jeszcze raz ładnie ,, przywrÓcenie ,, to może coś da się zrobić 🤣
witam czy mogę prosić o przywrócenie tego przedmiotu
@Client:42274497 Transakcja powinna być już ponownie dostępna w Twojej zakładce.
Witam. Czy jest możliwość przywrócenia aukcji z AgeraShop24, którą usunąłem przypadkowo.
@jolaewa65 Tak, przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki Moje zakupy.
Czy mógłbym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów?
@JaroTl Cześć 🙂 Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy na tym koncie.
Jak anulować subskrypcję tutejszych odpowiedzi?
@marek_lipowski Cześć 🙂 Tutaj możesz zarządzać wszystkimi powiadomieniami z Gadane: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/user/myprofilepage/tab/user-subscriptions:notification-settings
Proszę o przywrócenie ostatnich ukrytych zakupów allegro z miesiąca kwiecień.
@bartek2585 Cześć. 🙂 Na Twoim koncie nie ma żadnych ukrytych zamówień z kwietnia. Odkryłam jednak wszystkie zamówienia z ostatnich dwóch tygodni 🙂