Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu do zakładki Moje zakupy. Przez przypadek ukryłam zakup z ok. 17.05.22. Nie interweniowalam wcześniej, mając nadzieję, że z produktami będzie wszystko w porządku. Jeden z produktów to prezent, który dziś był rozpakowany. Niestety, muszę go zwrócić. Pozdrawiam.
@Filipsko gotowe, przywróciłam Twój zakup do tej zakładki. 🙂
Proszę o przywrócenie zakupów za miesiąc maj
@wojtekmassalski zakupy z maja są ponownie widoczne w tej zakładce.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie zakupu z 10 marca na kwotę 44,88 zł? Z góry dziękuję! Pozdrawiam serdecznie, Zofia
Halo ,halo @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ prośba o odnalezienie schowanej zguby.
@Mocatine Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Bardzo dziękuję! Czy mogłabym również prosić o przywrócenie trzech zakupów z dnia 15 marca na kwoty: 43,99 zł, 90,78 zł oraz 54,99 zł? Z góry bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam, Zofia
Świetnie, bardzo dziękuję! Czy mogłabym jeszcze prosić o przywrócenie trzech zakupów z dnia 26 marca na kwoty: 40,13 zł, 40,40 zł i 41,57 zł? Pozdrawiam serdecznie, Zofia
Witam. Chciałbym dokonać reklamacji na ukryty zakup. Jak mam to zrobić?
@grzes717, chodzi o zamówienie z 6 lutego? Przywróciłam je.
Nie był jeszcze jeden ukryty zakup w lutym lub styczniu . Chodzi o przytulankę dla dziecka. Proszę o odkrycie tego zakupu
@grzes717, gotowe.
Przez pomyłkę ukryłem zakup i nie dokończyłem płatności. Zakup zamka przyczepy kempingowej w niedzielę wieczorem. Chciałbym anulować poprzedni zakup zamka, gdyż później kupiłem drugi raz.
@witek11_2009 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki. Widzę, że jest już anulowany.
Witam!Nie wiem jak napisać takie pytanie, więc piszę tu. Przez przypadek ukryłam zakup, gdy chciałam go anulować, jak mogę go przywrócić?
@Client:72386922 Przywróciłam ostatni zakup do Twojej zakładki.
Witam chciałbym ukryty zakup odkryć jest taka możliwość