Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Kasika1972 gotowe, zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce.
Witam. W zeszłym tygodniu, za pośrednictwem Allegro, zakupiłem ładowarkę do telefonu (Samsung). Sprzedawca - MoreleGrupa. Niestety - muszę ją zwrócić. W związku z tym, proszę o pomoc i przywrócenie ukrytego zakupu.
Z góry - wielkie dzięki
@JohnnyKnoxville bardzo proszę! Zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce 🙂
Dzień dobry, poproszę o przywrócenie zakupów z 24 września 2022. Dziękuję.
@falklanday bardzo proszę 🙂 Jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Produkt | Kod |
FIFA 2023 (XBOX) - 5900 punktów |
@pit-ge Oczywiście 🙂 Przywrócone
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Myślałam że będę mogła sama je przywrócić. Potrzebuję kupić ponownie coś co kupowałam wcześniej.
@Client:46351721 Cześć 🙂 Mogę odkryć dla Ciebie zakupy - daj proszę znać, czy mam przywrócić wszystkie ukryte zakupy, czy tylko te z jakiegoś konkretnego okresu (miesiąca, roku)?
Poproszę o przywrócenie wszystkich zakupów. Dziękuję
@Client:46351721 Gotowe, proszę bardzo 🙂
Poproszę o przywrócenie zakupu
@gaco6666 Cześć 🙂 Twój ostatni ukryty zakup został przywrócony
@monka28kl gotowe, wszystkie Twoje zakupy są ponownie widoczne 🙂
Bardzo dziękuję
Widziałam kiedyś, że ludzie przywracali sobie wszystkie dokonane zakupy. Wiem że trzeba napisać prośbę ale do kogo?? Chciałabym przywrócić wszystkie dokonane przeze mnie zakupy od samego początku posiadania konta.
Konto: piimaa
@piimaa przywróciłam wszystkie zakupy. Są ponwnie widoczne w Twojej zakładce, obowiązują jednak ograniczenia czasowe, więc jeśli zależy Ci na informacjach o dawnych zakupach to wygeneuj proszę historię zakupów w tej zakładce.
W części Kopie danych konta z Allegro wybierz pliki z Twoimi danymi. System poprosi Cię o ponowne zalogowanie do konta. Następnie, na stronie którą Ci wyświetlimy, wybierz Utwórz kopię danych. Zaznacz "dane dotyczące zakupów".
Wybierz format danych html – jeśli chcesz w przejrzysty sposób zapoznać się z danymi lub csv – jeśli chcesz analizować dane lub przekazać je innemu administratorowi. Na koniec kliknij utwórz kopię. O tym, że raport jest gotowy damy Ci znać w wiadomości e-mail, będziesz miała 7 dni na pobranie raportu.