Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Cześć i bardzo dziękuję i czy mógłbym Cię prosić o przywrócenie nieopłaconych zakupów z ostatnich 2 tygodni? Córka kolejny raz bawiąc się ukryła moje zakupy.. 😞
Mam na myśli monety.
@Client:51026227 bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Nie ma☹️
@Client:89874980 Muszą być 🙂 Sprawdź tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Bardzo proszę o przywrócenie zakupu chodzi mi o śniegowce bo kupiłam okazały się za małe i odesłałam sprzedającemu i cisza nie zwrócił mi pieniędzy a ja przez pomyłkę ukryłam zakup.bardzo proszę o pomoc.
@Client:89874980 Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Bardzo przepraszam ja się nie znam za bardzo.co to jest ta zakładka.od wczoraj klikam tu i tam po allegro szukam nie mogę znaleźć tych przywróconych śniegowce.sniegowce były bardzo drogie i bardzo mi zależy z oszustem się skontaktować.
@Client:89874980 Cześć. Przywróciłam to zamówienie. Zostało ono anulowane, zatem sprzedający powinien zwrócić Ci pieniądze. Możesz rozpocząć dyskusję i przypomnieć sprzedającemu o zwrocie pieniędzy: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
chciałbym przywrócić ukryty zakup TOSHIBA TELEWIZOR LED 32 ANDROID SMART TV HD READY - chciałbym złożyć reklamację gdyż jest uszkodzony,
@awieczor1 Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie zakupu rejestratora jazdy Lusterko Dziękuję
@jolasz112 Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup.
Poproszę o przywrócenie zakupów z dn. 1/10/2022- 4/10/2022 . Dziękuję !
Ja rowniez prosze o przywrocenie moich ukrytych zakupów z ostatniego miesiaca.
Pozdrawiam,
@niewczas1 Nie widzę na Twoim koncie już innych ukrytych zakupów z ostatniego miesiąca. Przywrócić dla Ciebie ukryte zakupy z sierpnia? 🙂
@aneczkamajdeb Cześć 🙂 Wszystkie zakupy z tego okresu zostały przywrócone
Chciałbym przywrócić swoje zakupy z ostatniego tygodnia
@mr211 Cześć 🙂 Gotowe, zakupy przywrócone 🙂