Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, czy ja tez mógłbym prosić o przywrócenie moich nieopłaconych licytacji.
Z góry dziękuję.
@Client:25274161, jasne. Zrobione. 🙂
Dziękuję😁
Witam ukryłem zakup klawiatury ale niestety nie jest mi potrzebna i chce ja oddac ai jest kłopot
@kasiahaim Cześć. 🙂 Nie widzę na Twoim koncie ukrytego zakupu, zatem powinien być on widoczny tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Witam jak przywrócić usunięte na Allegro.pl moje ostatnie zakupy.
@magduska29 sama nie zrobisz , zaczekaj na moderatorów ... @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@magduska29 Cześć. 🙂 Przywróciłam Twoje ukryte zamówienia z ostatniego tygodnia. Jeśli potrzebujesz przywrócić jakieś inne zakupy, to daj znać 🙂
Hej, ukryłem zakup „Drewniany TACA Tacka Półmisek TALERZ DUŻY Bukowy - 2x 24.49 PLN” czy mógłbym prosić o jego przywrócenie? Zależy mi na zwrocie
z góry dziękuje
@ZAKUP_NA_5 jasne, przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki.
bardzo proszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów, nie wiem czemu nie mogę dodać tego posta do rozpoczętego w tej sprawie tematu
bardzo proszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów
Zgłaszam włamanie na konto 3 raz zmieniam hasło na konto teraz dałem 2 strone logowanie mam nadzieję że pomoże.
Proszę o przywrócenie listy zakupów z października 2022. Nie pamiętam dokładnego dnia. Z listy znikły mi 2 zakupy, które są mi potrzebne celem wymiany na większy rozmiar. Kupowałam spodnie dresowe u dwóch różnych sprzedawców, jednak są za małe i muszę wymienić na większe.
Nasze najlepsze poszukiwaczki proszone o wsparcie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam, chciałbym przywrócić ukryty zakup mensil
@woolf48 Cześć! Zakup został przywrócony