Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@BasiaStr92 bardzo proszę, zobaczysz swoje wszystkie zakupy ponownie w tej zakładce.
Dzień dobry także bym poprosił o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów dziękuję bardzo pozdrawiam
@Przemas061206 bardzo proszę, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Witam ja również Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z okresu kwiecień 2022. Dziękuje 🙂
@Karollx92 proszę bardzo, zakupy z kwietnia są ponownie widoczne w tej zakładce.
Także bym poprosił o wszystkie zakupy pozdrawiam serdecznie
@AnitaStr02 bardzo proszę 🙂 Wszystkie zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
Mógłbym prosić o przywrócenie zakupu myszki Razer Viper Mini z dnia 2021-09-20?
@qkiel0 proszę bardzo, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Uprzejmie proszę o przywrócenie do panelu moich ukrytych zakupów (z okresu ostatnich dni)
@Client:108877630 proszę bardzo, zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Chciałbym odzyskać dostęp do ukrytego zakupu. Zakup to Łóżko 100x210
@gabik0 proszę bardzo, zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Witam 🙂 Również bardzo bym prosiła o przywrócenie ukrytych zakupów. Z góry dziękuję 🙂
Chodzi mi o wczorajsze ukrycie jednego produktu z nieopłaconej licytacji (tych anulowanych ukrytych nie 🙂 )
@aneta--k Okej 🙂 Ostatnią nieopłaconą licytację przywróciłam 🙂 Mam nadzieję, że o ten zakup chodziło — gdyby jednak nie, to śmiało pisz 🙂
@aneta--k Cześć 🙂 Oczywiście, gotowe. Przywróciłam na Twoim koncie ostatni ukryty zakup. Jeśli chodzi o jakiś inny, to daj koniecznie znać 🙂
Witam ja również Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z okresu liatopad 2022. Dziękuje
@adrian2212 Cześć 🙂 Proszę bardzo, zakupy przywrócone