Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry , chciałbym przywrócić ukryte zakupy na allegro . Dokonałem dwóch takich zakupów w listopadzie i chciałbym je "odkryć" - proszę o pomoc i informację jak to zrobić ?
Pozdrawiam
@Adi260 Cześć. 🙂 Dwa ostatnie ukryte zakupy zostały przywrócone na Twoim koncie 🙂
Czy po ukryciu zakupów dostaje się informację nr. Śledzenia przesyłki? Czy można w inny sposób podejrzeć ukryte zakupy niż przywrócenie ich przez moderatora?
@Maciek_1982 Nie można podejrzeć ukrytych zakupów. Będziesz otrzymywał informację o śledzeniu. Mogę również przywrócić dla Ciebie ten zakup, ale daj znać jaki.
Dzień dobry,
przypadkowo ukryłem jeden z ostatnich zakupów, bardzo proszę o przywrócenie na listę zamówień.
Pozdrawiam,
Szymon
@szymonmusik13 Cześć Szymon, oczywiście! Zakup przywrócony. 🙂
Ukryłam przedmiot który kupiłam i chce go zwrócić ale nie mogę go znaleźć
@Client:46925972 Cześć. 🙂 Przywróciłam Twoje ostatnie ukryte zamówienie
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu „Kamizelka wełniana merynos 100% bezrękawnik M”, ponieważ muszę dokonać zwrotu, a niechcący ukryłam zakup.
@Client:38203500 Cześć. 🙂 Już się robi, zakup znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione 🙂
Witam, przez przypadek ukryłam zakup Komplet pościeli Faro 200cm x 220 70x80cm, czy można przywrócić jego widoczność? Z góry dziękuję!!
@Roger189 Cześć. 🙂 Mówisz i masz, zakup przywrócony 🙂 Znajdziesz go standardowo tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
jak przywrocić ukryty produkt?
@Client:89221604 Cześć. 🙂 Przywróciłam dla Ciebie wszystkie zakupy z grudnia. Jeśli potrzebujesz odkryć inne zamówienie, to daj znać 🙂
Jak ocenić ukryty zakup?
Przywrócić zakup, później ocenić, a przywrócić może tylko moderacja>napisz o jaki zakup chodzi.
Dodałem zakupy do ukrytych z zeszłego tygodnia Bardzo proszę o ich przywrócenie
@krokodyl_0071 Pomogę, ale o jaki zakup dokładnie chodzi?
Ten ukryty.😂