Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Bardzo prosze o pomoc, ukryłam zakupy a chce dokonać zwrotu.
Czy moderator mógłby mi przywrócić moje ukryte zakupy?
Zamówienie od butilla
@agula140378 Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Moje zakupy.
Cześć, nadal nie widzę swoich zakupów z 7 czerwca 2022. Można coś z tym zrobić? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@haki731 Teraz powinieneś widzieć tę transację.
Dzięki ale brakuje jeszcze jednej dotyczącej zakupu: Apple Mac Studio 20-core M1 Ultra 48-core GPU 1TB @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@haki731 Również tę ofertę przywróciłam.
Dzień dobry,
proszę o przywrócenie ukrytego zakupu.
Dziękuję, sprawa już rozwiązana 🙂
Dzień dobry ukryłam zakup przez pomyłkę. Można go przywrócić? Zakup koszulki Wiedźmin zrobiony w tym tygodniu.
Mógłbym prosić o przywrócenie ostatniego mojego ukrytego zamówienia, będę się starał o anulowanie transakcji bądź o zwrot towaru, ukrycie mi to uniemożliwia, dowiedziałem się że produkt to parszywa podróbka.
@AmbientGalaxy Cześć. 🙂 Ostatni ukryty zakup na tym koncie został przywrócony
Nie wiem jak przywrócić ukryty zakup
Sam nie dasz rady ,tylko nasze moderatorki mają taką moc i trzeba je wywołać @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomocy😉
@Client:107214685 Cześć. 🙂 Przywróciłam dla Ciebie wszystkie zakupy z grudnia
Hej 🙂 Czy też mogę poprosić o przywrócenie ukrytych zakupów? Wszystkich od listopada tego roku...
Dziękuję ❤️
@84bomba Hejka, jasne 🙂 Gotowe
Witam, bardzo proszę o cofnięcie funkcji " ukrytego zakupu"
Chciałem zrobić prezent dla żony. Żona ma dostęp do mojego Allegro , bo sama też z niego korzysta. Niestety prezent okazał się w złym rozmiarze i chciałbym go nadać przez zakładkę zwrot. Nie mogę tego uczynić , gdyż zakup nie widnieje w zakładce " kupione"
Ps. Myślałem ,że funkcja " ukrycia" jest odwracalna z poziomu allegrowicza